Image description
Image description

NED/ ENG


Tel: +31 627510878

Email: events@connectingvenues.com

Image of Canal house facade by night

EVENT MANAGEMENT:

Register yourself for our newsletter and receive every 3 months the latest event trends, venues and event ideas in your inbox.

BESTEMMING AMSTERDAM


Beroemd om zijn grachten en prachtige bruggen, wordt Amsterdam ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Met bijna net zoveel fietsen als inwoners (747.290), is Amsterdam goed te verkennen. Amsterdam biedt Golden Aged en moderne architectuur, kunst, gezellige terrasjes, Heineken, het Anne Frank Huis, het nachtleven, stijl en luxe.

Met luchthaven Schiphol op slechts 20 minuten van het stadscentrum en dagelijkse aankomsten van diverse belangrijke bestemmingen, is Amsterdam een van de meest reis vriendelijke steden in de wereld.

10 leuke dingen om te doen in en rondom Amsterdam:

  1. Bewonder de stad vanuit een andere hoek en doe een Diamond champagne cruise op een saloon schip op de mooie grachten.

  2. Bezoek de originele meesterwerken van Van Gogh en Rembrandt in het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Na het opdoen van inspiratie, kun je jouw eigen meesterwerk maken met de hulp van een professionele kunstenaarr.

  3. Go Dutch en spring op je fiets. Fiets langs de grachten, het oversteken van de Magere Brug, een bezoek brengen aan het Vondelpark, de Jordaan en de modern ingerichte Oostelijke Eilanden.

  4. Dompel jezelf onder in het Nederlandse plattelands leven. Ga voor een deelnemende auto rally en vind bloemenvelden, molens en de kaasfabriek langs je route. Je zou zelfs kunnen stoppen voor een klein partijtje boerengolf.

  5. Verwen jezelf op een jenever proeverij masterclass bij een van de meest authentieke cafes van de stad, vlak bij de Dam.

  6. Voor het winkelen ga je naar de Negen Straatjes (negen straatjes), die de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht met elkaar verbindt. Je vindt de meest unieke boetiekjes daar, alleen al de straten zijn een ware schoonheid zelf.

  7. Luister moderne klassieke muziek in Het Muziekgebouw aan 't IJ. Ga voor een drankje na het Star Ferry cafe-restaurant en kijk naar de zonsondergang op de skyline van Amsterdam.

  8. Amsterdam, de stad die nooit slaapt! Er wordt gezegd dat de beste DJ's uit Nederland komen, dus ontdek het nachtleven!

  9. Een echte aanrader, is het eten van een Nederlands rauwe haring, een van de meest populaire en gezonde snacks onder de Nederlanders. Love it or hate it!

  10. Bezoek de Wallen, een van de oudste en veiligste delen van de stad. Breng een bezoek aan 'Onze lieve Heer op zolder' een voormalige verborgen katholieke kerk en nu een museum.


Kom tot rust en ontspan, geniet van Amsterdam!

Bekijk deze video en ontdek waarom Amsterdam de beste bestemming is voor jouw volgende Incentive. 
Duurt ongeveer. 3 min, een uitgebreide versie van 10 min. kun je eronder vinden!