Image description
Image description

NED/ ENG


Tel: +31 627510878

Email: events@connectingvenues.com

Image description

EVENT MANAGEMENT:

Register yourself for our newsletter and receive every 3 months the latest event trends, venues and event ideas in your inbox.

Incentive programma’s
 

Onderzoek heeft aangetoond dat het belonen van je medewerkers en klanten, ze meer productiever, toegewijder en loyaler maakt. Als het is uitgevoerd op de juiste manier, kunnen Incentive Programma's een sterke en positieve impact op de inzet, moreel, en arbeidsvreugde van mensen hebben.


Op onze DMC (Destination Management Company) afdeling, creëren we Incentive programma's die motiveren, verenigen en inspireren. Met jouw persoonlijke ideeën en doelstellingen, zet ons team een programma voor jou in elkaar. Wij kunnen je ook helpen met het uitnodigings proces, zoals “save the date” suggesties, en een online "memory album" met video's, liedjes en foto's van het evenement.


Wil je een incentive reis met een zakelijke bijeenkomst combineren? Of wil je een studiereis of handelsmissie organiseren naar Nederland of het Verenigd Koninkrijk? Dit is allemaal mogelijk, als al onze programma's na wens worden gemaakt en jouw doelstellingen zal vertegenwoordigen.


Nieuwschierig? We hebben voor jou een aantal unieke incentive ideeën opgesteld vanuit onze ‘expertise van bestemmingen’. Bekijk onze Amsterdam en Londen pagina’s.

 

Wil je graag meer weten? Stuur ons een email of bel ons!

 

* Studie uitgevoerd door 'The Incentive Research Foundation', Maart 2011