Image description
Image description

NED/ ENG


Tel: +31 627510878

Email: events@connectingvenues.com

Image of the Skyline of London

EVENT MANAGEMENT:

Register yourself for our newsletter and receive every 3 months the latest event trends, venues and event ideas in your inbox.

BESTEMMING: LONDEN
 

Nadat Londen bijna volledig werd verwoest door de Grote Brand in 1666, is het uitgegroeid tot de grootste stad van Europa, een ware Cosmopolitan met een cocktail van verschillende gewoontes en culturen. Bekend om zijn historische gebouwen, museums, Big Ben, Hyde Park, Notting Hill, Harrods en de West End theaters, is Londen een van de meest levendige, bruisende en veelzijdige bestemmingen in de wereld.

 

Door het wereldwijde financiële centrum, heeft de stad de beste en meest fantastische hotels, luxe winkels, goede restaurants en unieke evenement locaties, variërend van traditioneel tot modern. Dit zal jouw bijeenkomst die extra twist geven en nog meer bezoekers trekken!
 

Vijf internationale vliegvelden, rechtstreekse vluchten uit meer dan 300 steden en een Internationaal trein station. Dit allemaal maakt Londen gemakkelijk te bereiken en daarmee een van de meest populaire incentive en bijeenkomst bestemmingen.

 

10 leuke dingen om te doen in en rondom Londen:

  1. Yes, Chef! Sta vroeg op voor Londen’s beste food markt en bereid daarna jouw aankopen onder toezicht van een wereldberoemde chef-kok, zoals Michel Roux, Gordon Ramsay of Jamie Oliver.

  2. Vaar op de Thames in een 12-persoons Rib Boot. Je ziet de stad’s meest iconische gebouwen zoals St. Paul's Cathedral, de London Eye, Big Ben en nog veel meer.

  3. Shake it up in de Oxo Tower en organiseer een eigen cocktail masterclass in de nieuwste trendy bar met een van Londen’s beste mixologen.

  4. Een traditioneel Engels High Tea Party in het park, met Engelse spellen zoals Croquet, Lawn Bowls of Skittles.

  5. Brouw je eigen bier in een van de oudste brouwerijen van Londen.

  6. Jaag op het Engels Platteland, niet echt voor het wild, maar voor kleiduiven!

  7. Jouw eigen Polo Game op Ascot, een professionele team competitie en wie weet ben je op een dag in staat om Prins Charles te verslaan!

  8. Organiseer je eigen 'Cowes Week Regatta', en strijdt tegen elkaar in je eigen Dinghy boot.

  9. Een zomer concert in Somerset House of een concert in de Royal Albert Hall is een echte must-do!

  10. Versnel op het vernieuwde Silverstone. Bekend om het hosten van wereldklasse evenementen, dit is jouw kans om tegen een Ferrari te racen op de baan. Benieuwd wat jouw rondetijd zal zijn?

Laat jezelf gaan, Londen staat nooit stil!