Image description
Image description

NEDENG

Tel: +31 627510878

Email: events@connectingvenues.com

Image of venue in Amsterdam

STUUR ONS JE AANVRAAG!

OF BEL ONS OP!

+31 627510878

voor een vrijblijvend consult

VENUE FINDING

Met jarenlange ervaring in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk, weten wij waar je moet zoeken en vinden we de juiste locatie voor jouw evenement meteen, gratis! In de loop der jaren hebben we goede relaties opgebouwd met de beste locaties en hotels in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. We krijgen de meest concurrerende tarieven en een kleine commissie voor het aanbevelen van de locatie. Aangezien we geen contracten hebben, werken wij onafhankelijk en bieden we alleen aan wat het beste is voor jou.
 

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie, een conferentie zaal of vergaderruimte? Laat het uren surfen op het internet, of het verzenden van het zelfde voorstel over en weer maar liggen. Laat ons de locatie scouting doen en jij kunt je concentreren op wat echt belangrijk is!
 

Wij zullen je een voorstel maken in een 'makkelijk-te-vergelijken format', dat alle belangrijke informatie bevat. Nadat je jouw favoriete locaties hebt geselecteerd, zullen wij een bezoek ter plaatse voor je regelen, zodat je de locatie zelf kunt ervaren.

 

Nadat je hebt gekozen voor de locatie, regelen wij al het papierwerk dat direct wordt verstuurd na jou of na ons, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt.

Stuur ons je aanvraag en wij zullen je een hoop tijd en geld besparen!


Image description
Image description
Image description